Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

KNAUSLIA KENNEL

Bedriftsmelding

J-KULLET født 24/2 2017

Dette er Enya sitt 3 og siste kull. Hun er fra før mamma til G- kullet og I- kullet.

Enya er en fantastisk mamma som oppdrar sine valper med en ro og bestemthet.

Veldig trygg på sin oppgave :)

Enya har HD A

Pln fri

Mor:Knauslia`s Betty

Far:NUCH Huldertjernet`s Hansi

Pappa til kullet er Vart`s Cazo .Han har to kull fra før og er en fantastisk godlynt hanne :)

Han bor sammen med andre hanner uten noen problemer.

Jeg har brukt hans bror tidligere på et valpekull og det har blitt veldig flotte valper med et fantastisk gemytt :)

Cazo har HD A

pln fri

Mor Vart`s Bella

Far: NORD UCH Fibrac`s Touch of Trouble

Enya fødte fredag kveld den 24 februar 9 valper på 4 timer :)

Hun brukte hele fredagen på åpningsrier så når fødsel startet så kom de som perler på snor :)

Det ble 5 jenter og 4 gutter.

Dessverre var den ene tispen dødfødt...vi jobbet med henne en halv time men det ble ikke liv i henne!

Så nå sitter vi igjen med 8 spreke valper :)

June Wilma har flyttet til Gulset i Skien. Der bor hun sammen med Ragna som har blitt hundeeier som pensjonist :)

Wilma bor ikke langt fra sin mamma Enya så de vil ha mye kontakt. Jeg håper å få lånt lille Wilma med meg på utstilling etter hvert :)Wilma har gjennomført valpekurs:)Ble BIM på første valpeshow.

HD A

Josefin/Keira har flyttet til Elin Jennyi Lærdal og skal bli gårdshund :) Her skal hun kjøre traktor og ta godt imot kundene på gården :)

Planen er å utdanne henne til terapihund når hun blir gammel nok :) Håper å se henne når familien er på besøk i området :)Keira har gjennomført valpekurs :)

HD C

Janka har flyttet til Brummundal sammen med Audun og Astrid ! Der har hun selkap av en wheaten gutt som heter Petter. Janka blir nok å se i utstillingsringen etter hvert :) Gleder meg til å følge henne :)Janka har gjennomført valpekurs :)Ble BIM på første valpeshow Fikk exl med ck på sin første utstilling :)

HD A

Juno har flyttet til Kalbakken i Oslo sammen med Elena og Jørgen :) Hun skal bli en ordentlig byfrøken som reier med buss og bane:) Flotte turområder har hun i nærheten også !Juno har gjenomført valpekurs. Juno har flyttet til Moss med familien og har blitt storesøster til en guttebaby :)

HD A

Jeppe har flyttet til Oslo der han bor sammen med Wivian og Bjørn.Dette er deres 3. Wheaten og der får han det fint med flotte turområder og mange hundevenner :)

Jeppe har fullført valpekurs.

HD A

JO Baltus har flyttet Stavanger og bor sammen med Ine.Der får han besøk av mange hundevenner og så er han så heldig å få være med matmor på jobb på klinikken :)

Han blir med til Danmark når Ine skal fullføre utdannelsen :) Baltus har flyttet høsten 2018 til Ungarn med matmor som studerer til dyrlege :)

HD A

Jens Otto har flyttet til Egil og Ingema i Oslo. Det er deres første wheaten men har erfaring med hund.Han får være med Cecilie i stallen og det er stor stas:) Otto har fullført valpekurs .Tilbringer sommeren på Hvaler og høst og vinter er han på hytta på Golsfjellet :)

Jublende Ekko har flyttet til Kragerø og bor hos Nils og Sølvi :) Det er deres andre wheaten.Her får han masse oppmerksomhet og turer i flotte nærområder.Ekko har gått på valpekurs sammen med søster Wilma :) Ekko ble BIR på første valpeshow

HD B

Alle valpene har fått veldig flotte hjem :)

Lykke til !